De energiekosten zijn de laatste jaren enorm gestegen en daarom moeten huiseigenaren zoeken naar manieren om hun verbruik te verbeteren. Hoog verbruik resulteert in hoge kosten, maar het verminderen van de afhankelijkheid en consumptie zal het tegenovergestelde effect hebben en uiteindelijk de uitgaven voor iedereen op de lange termijn verlagen. Er zijn veel stappen die huiseigenaren kunnen nemen om hun eigen consumptie te verbeteren, waarvan sommige slechts kleine veranderingen zijn die een groot verschil kunnen maken, terwijl anderen veel meer betrokken zijn maar serieuze voordelen kunnen behalen.

Juiste afdichting

Als uw huis niet voldoende dicht is en het weer stript, kan dit resulteren in hogere energiekosten. Onjuiste afdichting zal ervoor zorgen dat energie in de vorm van uw verwarmings- en koelingskosten door deze scheuren glijdt. Het verbeteren van uw huis op deze fronten is een snelle en betaalbare methode die u gemakkelijk kunt gebruiken als een doe-het-zelfproject in het weekend.

Investeer in een nieuwe thermostaat

Als u geen programmeerbare thermostaat hebt, zou u moeten overwegen om er een te veranderen. Soms is het verlagen van de verwarmingskosten net zo eenvoudig als onthouden om je thermostaat in te stellen als er niemand thuiskomt, maar dit kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien en vergeten. Een programmeerbare thermostaat heeft het voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aanpassen van de temperatuur wanneer u weg of in slaap bent, omdat u het overeenkomstig kunt programmeren. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren en zal zich waarschijnlijk terugbetalen.

Energiezuinige Windows

Hoewel dit geen goedkope oplossing is, zult u een vermindering van de energie-efficiëntie van uw huis zien als uw ramen niet dubbel of driedubbel zijn, of goed zijn afgedicht. Het verbeteren van de kwaliteit van uw vensters en het vervangen ervan door een nieuwer model is misschien geen slecht idee en het is ook een die waarschijnlijk uw R-waarde in het proces zal verbeteren. Andere verbeteringen kunnen ook worden aangebracht in uw bestaande vensters, zoals een andere laag van stormvensters, die hun prestaties verder zullen verbeteren.

Schakel apparaten uit en koppel ze los

Apparaten aangesloten of aangesloten laten is een fout die velen van ons elke dag maken zonder erover na te denken. Er zijn veel energievampiers in je huis die inactief zitten en de hele dag zonder overweging draaien en een goede manier om je kosten lager te houden is om deze in gedachten te houden. Schakel uw elektronische apparaten uit wanneer u niet thuis bent, of sluit ze aan op een enkele strip die met een schakelaar kan worden uitgeschakeld voor uw gemak.

Verbeter uw huisisolatie

In huizen gaat veel energie verloren door slechte isolatie. Beoordeel de kwaliteit van uw isolatie en kijk waar deze kan worden verbeterd, omdat dit uw huis zal helpen zowel warmte in de winter vast te houden als buiten te houden tijdens de zomermaanden. De zolder, de kruipruimtes en zelfs de garage zijn allemaal ruimtes waar isolatie vaak over het hoofd wordt gezien en verbeteringen nodig kunnen zijn.

0
Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Auteursrechten © 2019 artaro.eu . Alle rechten voorbehouden
Aangedreven door artaro.eu